Gas, water en afvoer

Het belang om uw gasleidingnetwerk aan te laten leggen door een betrouwbaar bedrijf is erg groot. Wij controleren de gasinstallatie, wij vervangen leidingen, wij leggen nieuwe leidingen aan en voor ingebruikname testen wij het systeem uitgebreid op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten. Van een lekkende kraan tot de aanleg van een uitgebreid leidingsysteem, u bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn deskundig en werken met hoogwaardig materiaal.

Als u toilet, badkamer of keuken binnenshuis verplaatst wordt, zal aanleg van een nieuw riool of afvoer noodzakelijk zijn. Dit moet dan natuurlijk wel degelijk gebeuren, zonder dat het gaat lekken en zonder dat er lelijke buizen te zien zijn in de kamer. Voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van riolering aanleggen, verstoppingen oplossen en lekkages opsporen.

Thomas Geenen is werkzaam in zowel renovatie, onderhoud als nieuwbouw. Voor vragen en opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

De voordelen van Thomas geenen

Service

Thomas Geenen heeft de service en klanttevredenheid hoog staan.

Duurzaam

Wij zijn deskundig en werken met hoogwaardig materiaal.

Maatwerk

We denken met u mee in oplossingen.